Despre noi

Informatii despre noi

Infiintarea societatii

Societatea noastra a fost fondata in anul 2007. In urma unei analize atente a pietii din Romania, in luna mai a anului 2008 se decide dezvoltarea unei unitati de productie, prin montarea unei linii automate de pretratament si vopsire in camp electrostatic cu vopsea pulbere.

Scopul societatii

Scopul unei astfel de intreprinderi s-a nascut din dorinta de a veni in sprijinul societatilor de productie din aceasta parte a Romaniei, si nu numai, vis-a-vis de normele europene cu privire la acoperirea suprafetelor metalice (vopsire). Astfel printr-o stransa colaborare cu constructorul italian BIV Impianti, s-a reusit punerea in functiune a acestei linii de vopsire industriala intr-un timp fosrte scurt.

Spatiul

Spatiul de care dispunem este de 2000 mp, situat intr-o hala noua si moderna, unde este montata cea mai mare instalatie automata de vopsire in camp electrostatic din Romania. La cerere putem executa diverse operatii de montare si asamblare, cat si operatii de ambalare si impaletare a produselor finite in vederea expedierii.

Calitate superioare

Laborator analiza

Echipament modern

Protejarea mediului